IONPÓTLÁS
a szabályos szívritmusért

Ha a sejteket káros behatások érik, energiaszia szintjük csökkenés irányába változik.

LEHETSÉGES KÖVETKEZMÉNYEK:

  • a felborult anyagcsere egyensúly magától (vagy segítséggel) helyreáll, a beteg sejtek regenerálódnak,
  • nem áll helyre az egyensúly - alacsonyabb energiaszinten következik be stabilizálódás, ami krónikus betegséget jelent. (Nem zárható ki egy későbbi regenerálódás lehetősége sem, ha az anyagcsere változások részben vagy egészben visszafodíthatók és minden szükséges „építőanyag” egyidejűleg rendelkezésre áll.),
  • nem áll helyre az egyensúly, nem következik be stabilizálódás sem, a sejt elpusztul.

A SZABÁLYOS SZÍVRITMUSÉRT

A szervezet védekező mechanizmusai a végső sejtpusztulást többnyire megállítják, és az anyagcsere alacsonyabb energia szinten stabilizálódik. Krónikus betegség tehát akkor alakul ki, ha a beteg sejtek, a beteg szervezet nem tud regenerálódni. Sokszor csak azért nem, mert a sejtépítéshez szükséges ionok nem állnak egyidejűleg, kellő mennyiségben rendelkezésre, holott a sejtek, szövetek képesek lennének a regenerálódásra. A sejtépítő ionok megfelelő (arányos) mennyiségű pótlásával azonban a „beteg-sejt” ion- és energetikai viszonyai helyreállíthatók, és a sejt regenerálódhat.

MIÉRT FONTOS AZ IONPÓTLÁS?

A sejtek közötti tér a sejtek „közös legelője”. Minden sejt onnan táplálkozik, egymás elől eszik el a szükséges „tápanyagot”. Fontos, hogy biztosítani tudjunk minden „építőanyagot”, amire szüksége van a szervezetnek. Annyit, amennyi kell, és akkor, amikor kell. A sejtek pontosan tudják, hogy a regenerálódáshoz mit kell tenniük – be vannak programozva. Nekünk csak biztosítanunk kell az „építőanyagokat” megfelelő minőségben, mennyiségben és kellő időben.


A Vition keménykapszula vízmentes cink-aszpartát, bázisos magnézium-aszpartát-dihidrát, kálium-dihidrogén-foszfát, dikálium-hidrogén-foszfát hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer (VN). Alkalmazási előirás dátuma: 2011. november 11. | Forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-20016/01 | Gyártjó: MEDITOP Gyógyszeripari Kft. | Az anyag lezárásának dátuma: 2019. március 25.