JOGNYILATKOZAT

A HONLAP CÉLJA
Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Vition kapszula használatáról.

HASZNÁLATI FELTÉTELEK
Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért a MEDITOP Gyógyszeripar Kft. nem vállal felelősséget. A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, mely nem helyettesíti az orvos felkeresését.

INFORMÁCIÓK
A MEDITOP Gyógyszeripar Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek. A MEDITOP Gyógyszeripar Kft. nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a MEDITOP Gyógyszeripar Kft.-t, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

VÉDJEGYEK, VÉDETT NEVEK, DOMAIN NEVEK
A bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik.

SZERZŐI JOG, AZ INFORMÁCIÓK TULAJDONJOGA
Minden szerzői jog a MEDITOP Gyógyszeripar Kft.-t illeti.

HONLAPOT LÁTOGATÓKTÓL SZÁRMAZÓ VISSZAJELZÉSEK
A MEDITOP Gyógyszeripar Kft. részére elküldött információt nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

ADATVÉDELEM
Általában a webhely és az egyes oldalak látogatottságáról esetlegesen a MEDITOP Gyógyszeripar Kft. gyűjt adatokat, de ebben a folyamatban nem gyűjtünk személyes adatokat.


A Vition keménykapszula vízmentes cink-aszpartát, bázisos magnézium-aszpartát-dihidrát, kálium-dihidrogén-foszfát, dikálium-hidrogén-foszfát hatóanyagú vény nélkül kapható gyógyszer (VN). Alkalmazási előirás dátuma: 2011. november 11. | Forgalomba hozatali engedély száma: OGYI-T-20016/01 | Gyártjó: MEDITOP Gyógyszeripari Kft. | Az anyag lezárásának dátuma: 2019. március 25.